Knaagt het in je achterhoofd? Of je straks niet te veel betaalt voor die leuke woning? Of je de verkopend makelaar kan vertrouwen die met je mee dacht en een goed verhaal had over de minpunten van het huis? Vragen die wij voor jou kunnen beantwoorden. Schakel ons in als aankoopmakelaar. Dan weet je dat het goed komt. 

Wij letten op alles wat jij over het hoofd zou kunnen zien

Wij gaan met je mee tijdens bezichtigingen en keuren de woning voor jou. Past het huis écht bij jouw woonwensen? Is het normaal dat die vloer kraakt? Is het dak niet stiekem rot? En houd je dat vrije uitzicht wel in de toekomst? Na afloop kun je met ons al je twijfels bespreken. En krijg je van ons een eerlijk advies: afzien van de koop of starten met de onderhandelingen.

Betaal geen euro te veel voor je nieuwe woning

Als je besloten hebt dat je een woning wilt hebben, gaan wij de onderhandelingen aan. Daar zijn we goed in. Onderhandelen zit namelijk in ons bloed en we kennen elke verkooptruc. Bovendien weten we precies wat vergelijkbare woningen hebben opgebracht. Zo zorgen we dat je geen euro te veel betaalt voor je nieuwe huis!